Over Ralph Sweebroek

Ralph Sweebroek

K9 trainer & Pakwerker.


Voor diegene die mij niet kennen , en op mijn site terecht zijn gekomen. Zal ik mezelf even voorstellen.
Ik ben Ralph Sweebroek, geboren 08-12-1984, mijn grote passie is het trainen / verbeteren van honden en pakwerk maken op verschillende hondensport verenigingen of op wedstrijden.
Ik ben als kleine jongen opgegroeid in de hondensport, moest eigenlijk verplicht mee met mijn vader N.M.P. Sweebroek. Mijn vader is een grote inspiratie geweest om in de hondensport te beginnen.

Pakwerk
Pakwerk is het meest spectaculairste onderdeel binnen de africhtingssport. Het is ook het onderdeel waar de meeste, vaak onterechte, vooroordelen over bestaan. Er wordt te vaak beweerd dat dit onderdeel er voor zorgt dat de Herdershond een "bijtgrage" hond wordt. Ook als men over het "bijtwerk" praat, of te wel het pakwerk binnen de IPO, vormt de leek zelf te snel een verkeerd beeld. Er wordt in het algemeen te gemakkelijk over gedacht, maar pakwerk is in tegenwoordig.

Pakwerk school
Na het starten van ons bedrijf zijn we ook gelijk begonnen met een Pakwerk School voor buitenlandse pakwerkers. Door het feit dat wij de engelse taal zo goed beheersen en we altijd genoeg honden hebben om met een leerling aan het werk te gaan werd dit een succes.

Wat houd de Pakwerk School in, een persoonlijke begeleiding in de ruimste zin des woords. Van het uitdraaien, tot de voeding die belangrijk is tijdens het pakwerk.
K9 Shop

Honden zijn mijn leven, dit zal ook altijd zo blijven.Ik ben niet alleen met hondensport bezig in mijn vrije tijd als tijdsbesteding, maar 24 uur per dag. Altijd aan het bedenken hoe ik een bepaald gedrag/probleem uit mijn hond(en) kan krijgen, of die van mijn hondensport vrienden. Ook ben ik ook altijd bezig met innovatieve producten voor onze webwinkel, waar u vast en zeker al van gehoord hebt.

Julius K9
Julius K9 staat vooral bekend om hun powertuigen die zijn uitgeroepen tot werelds beste powertuigen voor de hond. Naast de powertuigen staat Julius K9 ook bekend om hun professionele trainingsmaterialen. Bijvoorbeeld bijtmouwen, bijtkussen, bijtrollen, pakwerk pakken maar ook hondenlijnen die kunnen worden gebruikt voor grote en kleine honden. Kortom een merk dat zeer hoge kwaliteit producten produceert.

K-9 Security Dogs
K-9 Security Dogs staat bekend om het aanbieden van diensten met professioneel getrainde honden, en het in- en verkopen van honden. Dit kan verschillen tot het beveiligen van een locatie tot het laten doorzoeken van een locatie op bijvoorbeeld drugs of explosieven. Alle diensten worden uitgevoerd door hoog opgeleide honden en begeleiders. Heeft u zelf interesse in een professionele getrainde hond, voor bijvoorbeeld het beveiligen van uw bedrijf, huis, etc. bent u bij K-9 Security Dogs aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact op.

Video Teaser

Working-Dog

Working-Dog account van Ralph Sweebroek klik op onderstaande logo

 

Social Media

Ralph Sweebroek is natuurlijk ook op Social Media te vinden

Stay Connected:

   

Contact Gegevens

Algemene informatie

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  0416-284322
  0416-284347
  Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel